Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Açılıp - kapanma kârlevinin sorunsuz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu mevki kontrolör edilmelidir. 

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut acil bir hatır simultane insanoğluın kolay bir itmesi ile içeriden dışarıya çın açılmaktadır.

Binalarda belirli standartlarda zemin alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

You emanet email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Memnuniyet Yangın Çıkış Kapısı ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı birinci sınıf sağlayacak şekilde takılması müstelzim parçerge.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Elektrikler kesik evetğunda dahi geceleri parlayan bir kuruluşda olan bu ovalar kötü durumların yol göstericisidir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçeklesevinçli bu tür kapıların en şanlı avantajı kötü sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara münasip olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın emniyetliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin elan yüce evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Dolgular ile kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda hafif açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın Bapsı kök amacı insanoğluın zarar görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page