Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangına karşı güvende geçmek için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanoğluın kişi emniyetliğini elde etmek üzere kapı kasası ve kullanılan sair aksesuarlarıyla emniyet örgütleme etmekteyiz.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şayeste faziletli birinci sınıf ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Bapları tercihe için;  60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baş kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size haber verecektir.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın yahut sair bir acil durumda hızlı ve kolaylık bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bastırmak bileğildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

Yangın kapısının kendi kendine kapanma özelliğinin çhileışıp çallıkışmadığını arama etmelisiniz. Menteşelerin durumuna göre paslanma veya aşınma üzere durumların oluşup oluşmadığına bakmalkaloriız. Kapı kanatlarının zinde şekilde durduğundan sakıncasız olmalkaloriız.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın prezantabl testleri strüktürlmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ilişkin araştırma ihya çalışmalarımız vardır. 

Duman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Ivedi çıkış kapısı adı ile bile bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birokkalı konstrüksiyonda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi bağırsakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya sebep vermemesi sinein kapatılmalıdır.

Yangın kapıları binanın farklı yerleri arasında yangının yayılmasını önlemekte yardımcı evet. Yangın kapıları yangın esnasında insanoğluın hayatlarını kurtarır ve hayat ile ölüm arasında ince bir çizgi mümkün.

Dolgular ile kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın Bapsı omurga amacı insanoğluın pert gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Özellikle yeni imar kanunuyla bile sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabil kriterler bile yangın kapısı çok sıkı denetleme altında tutulmaktadır.

Report this wiki page